Fotbalistul Gabi Popescu, audiat ca martor la DNA în dosarul unei societăţi

Fotbalistul Gabriel Popescu a fost audiat, marţi, la DNA, iar la ieşire a declarat că este martor în dosarul unei societăţi ai cărei acţionari s-au dat în judecată, fără a preciza despre ce este concret vorba.

174 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Gabi Popescu, audiat ca martor la DNA în dosarul unei societăţi

Fotbalistul Gabi Popescu, audiat ca martor la DNA în dosarul unei societăţi (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Fotbalistul Gabi Popescu s-a prezentat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar la intrarea în instituţie nu a dorit să facă declaraţii.

La ieşire, acesta a spus că a fost audiat ca martor într-un caz ce vizează acţionari ai unei societăţi care şi-au făcut reciproc plângeri penale.

Jucătorul a spus că este şi el acţionar al societăţii, precizând însă că el nu a făcut nicio plângere.

Acesta a mai menţionat că în cauză ar fi vizată şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), dar nu a dorit să dea alte detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici