FOTO | Acoperişul unui bloc din Focşani, smuls de vânt şi prăbuşit peste două maşini

Cel puţin două maşini dintr-o parcare din Focşani au fost avariate, joi, după ce acoperişul unui bloc s-a prăbuşit peste ele, din cauza vântului foarte puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

304 afișări
Imaginea articolului FOTO | Acoperişul unui bloc din Focşani, smuls de vânt şi prăbuşit peste două maşini

FOTO | Acoperişul unui bloc din Focşani, smuls de vânt şi prăbuşit peste două maşini

Incidentul s-a produs înainte de prânz, după ce din cauza vântului puternic acoperişul unui bloc situat pe strada Mitropolit Varlaam s-a prăbuşit peste autoturismele aflate în parcare.

Proprietarii autoturismelor avariate au sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce au auzit zgomotul puternic provocat de prăbuşirea acoperişului din tablă şi au văzut resturile peste maşini.

La faţa locului au intervenit salariaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, care au ridicat bucăţile din tablă prăbuşite de pe bloc, precum şi părţile din acoperiş rămase pe imobil şi care riscau să se prăbuşească la rafale puternice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duţa, acoperişul a avariat grav două autovehicule care erau parcate lângă bloc. La faţa locului, a fost trimisă şi o autospecială a Departamentului de Pompieri Vrancea.

Judeţul Vrancea se află sub avertizare cod portocaliu de ninsoare şi vânt puternic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici