FOTO Drumuri inundate, copaci căzuţi pe autoturisme şi zeci de familii fără energie electrică, în Mureş

Mai multe drumuri din Târgu-Mureş au fost inundate, miercuri, după ce o ploaie torenţială a blocat sistemele de canalizare. Patru copaci au căzut pe maşini şi şosele, blocând circulaţia, în vreme ce la Sângeorgiu de Pădure peste 160 de consumatori au rămas fără energie electrică.

1058 afișări
Imaginea articolului FOTO Drumuri inundate, copaci căzuţi pe autoturisme şi zeci de familii fără energie electrică, în Mureş

FOTO Drumuri inundate, copaci căzuţi pe autoturisme şi zeci de familii fără energie electrică, în Mureş (Imagine: ISU Mureş)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, căpitan Cristian Virag, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că patru copaci au căzut din cauza furtunii şi au avariat mai multe autoturisme parcate la marginea drumurilor, în municipiul Târgu-Mureş.

De asemenea, crengile arborilor au ajuns inclusiv pe şosele, îngreunând sau chiar blocând circulaţia pe unele străzi, între care Cuza Vodă, potrivit sursei citate.

(Imagine: ISU Mureş)

”S-au creat blocaje în trafic deoarece copacii au ajuns şi pe partea carosabilă şi s-a intervenit pentru degajarea lor. A fost o furtună puternică ce a redus foarte mult vizibilitatea”, a declarat Virag.

Totodată, ploaia torenţială a inundat mai multe drumuri din Târgu Mureş, după ce sistemele de canalizare s-au blocat, circulaţia rutieră fiind afectată.

(Imagine: ISU Mureş)

În localitatea Sângeorgiu de Pădure, 162 de consumatori au rămas curent după ce furtuna a afectat distribuţia energiei electrice.

Mai multe echipaje ale distribuitorului se află în teren pentru a remedia defecţiunile.

Judeţul Mureş s-a aflat sub cod galben de precipitaţii, meteorologii semnalând descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

(Imagine: ISU Mureş)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici