FOTO: Incendiu la magazin de bricolaj din Sibiu. Peste 6.000 de metri pătraţi afectaţi

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă noaptea, la un magazin de bricolaj şi mobilă din oraşul Sibiu, flăcările afectând peste 6.000 de metri pătraţi, care include şi depozitul. Nu sunt înregistrate victime.

10974 afișări
Imaginea articolului FOTO: Incendiu la magazin de bricolaj din Sibiu. Peste 6.000 de metri pătraţi afectaţi

FOTO: Incendiu la magazin de bricolaj din Sibiu. Peste 6.000 de metri pătraţi afectaţi

Potrivit ISU Sibiu, mai multe autospeciale de stingere şi una de salvare de la înălţime, precum şi un echipaj SMURD intervin la magazinul cu articole de mobilier şi bricolaj din oraş, unde a izbucnit un incendiu puternic.

„În momentul de faţă incendiul este localizat de către pompierii pompierii militari sibieni. Au ars aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Efectivele au fost suplimentate astfel că se acţionează în momentul de faţă cu opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de stingere şi salvare de la înălţime şi două autospeciale de prim ajutor medical calificat SMURD”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Din primele informaţii sunt victime surprinse în incendiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici