Video Furtuna a dat peste cap pregătirile pentru recepţia de Ziua Independenţei, la Ambasada SUA - VIDEO

Furtuna care s-a abătut joi după-amiază asupra Capitalei a afectat, cu două ore înainte de începerea recepţiei de Ziua Indepedenţei, pregătirile organizatorilor, la Ambasada SUA din Bucureşti.

920 afișări

Cu două ore înainte de începerea recepţiei, vântul puternic izbucnit în Capitală a răvăşit mesele pregătite de organizatori pentru eveniment, feţele de masă fiind luate de vânt şi aruncate pe pajişte.

Şi corturile unde fuseseră aşezate gustările ce urmau să fie oferite invitaţilor la recepţie au fost răvăşite de vânt.

După vântul puternic, a început o ploaie torenţială, corturile pregătite pentru invitaţi şi presă fiind susţinute de mai multe persoane pentru a nu fi luate de furtună. Echipamentele presei au fost parţial udate, în timp ce ziariştii s-au adăpostit sub cortul rezervat mass-media, sub rafalele de ploaie.

La ora transmiterii acestei ştiri, în timp ce invitaţii au început să sosească la Ambasada SUA, în continuare plouă mărunt. Un curcubeu a apărut pe cer, după furtună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici