Gabriel Mutu îi dă replica Gabrielei Firea: Să se uite în oglindă, nu are ce pune pe foaie. Am ajuns să o implor să ne ajute

Primarul Sectorului 6 şi preşedinte al PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că primarul Gabriela Firea nu a realizat nimic notabil în doi ani şi jumătate de mandat. Mutu a explicat şi de unde s-a produs ruptura dintre el şi Gabriela Firea.

2493 afișări
Imaginea articolului Gabriel Mutu îi dă replica Gabrielei Firea: Să se uite în oglindă, nu are ce pune pe foaie. Am ajuns să o implor să ne ajute

Gabriel Mutu îi dă replica Gabrielei Firea: Să se uite în oglindă, nu are ce pune pe foaie. Am ajuns să o implor să ne ajute

După ce în şedinţa CGMB de joi Gabriela Firea l-a acuzat pe Gabriel Mutu că nu se ocupă de proiectele din sectorul 6, cel din urmă a reacţionat:

„Mesajul meu pentru doamna Firea este să se uite în oglindă, să nu mă acuze pe mine că nu-mi fac treaba ca primar. Eu ca primar am cu ce să mă mândresc în cei doi ani de mandat, dumneaei nu are ce trece pe foaie, doar promisiuni, pe care nu le-a onorat. La începutul şedinţei CGMB de azi (joi- n.r.), văzându-mă în sală, a anunţat prezenţa mea şi a pus o întrebare, respectiv dacă eu am venit să vorbim despre proiectul Prelungirea Ghencea, dar nu mi-a dat cuvântul. Eu o întreb acum pe ea, ce a făcut pentru acest proiect? Zi de zi am ajuns să o rog, să o implor ca acest poriect să fie deblocat. Dacă discutăm despre proiectul de penetraţie de la Ciurel, este aceeaşi poveste. La Ciurel discutăm despre zeci de milioane de euro. Dar ea nici măcar de promisiuni mărunte nu s-a ţinut”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Mutu.

Edilul Sectorului 6 - care joi a venit la CGMB să susţină un proiect de revocare a lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar – mai precizează că primarul general nu şi-ar fi respectat promisiunile nici pentru două aparate medicale, care ar fi fost promise pentru un centru medical din Sectorul 6.

„Să vă dau exemple de lucruri mărunte de care nu s-a ţinut de cuvânt. Anul trecut, la inaugurarea unui centru medical, ea ne-a întrebat de ce mai avem nevoie la centul pe care ea îl considera superb, iar eu i-am spus că avem nevoie de un ecograf şi de un angiograf. De atunci, efectiv într-o bătaie de joc, m-a pus să trec prin toate direcţiile PMB, şi în final, la 1 decembrie 2018, să primesc răspuns că Primăria Capitalei nu poate investi în ce au făcut alţii. În schimb, dă milioane pentru tot felul de vouchere. Să spună concret ce a făcut ea pentru Sectorul 6”, mai susţine Mutu.

Întrebat de unde s-a produs ruptura dintre el şi Gabriela Firea, mai ales că în urmă cu un an cei doi erau împreună la aproape toate evenimentele importante organizate de Primăria Capitalei, Mutu răspunde: „Eu am susţinut-o şi mereu am fost în spatele ei. La fel au făcut şi ceilalţi primari, şi Daniel Florea, şi primarul sectorului 4, însă în timp nu am mai suportat. Păi cum să mai suport când eu nu am bani de asfaltare, iar ea dă milioane la nu ştiu ce start-upuri. Despre asta e vorba. Ea face lucruri doar de imagine”, a mai precizat Gabriel Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici