Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei: Calea Victoriei va deveni zonă pietonală în perioada sărbătorilor de Paşte

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că, în perioada sărbatorilor de Paşte, Calea Victoriei din Bucureşti va fi transformată în zonă de promenadă şi, în premieră, vor fi montate ghirlande luminoase prin care se va celebra această sărbătoare.

1560 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei: Calea Victoriei va deveni zonă pietonală în perioada sărbătorilor de Paşte

Gabriela Firea: Calea Victoriei va deveni zonă pietonală în perioada sărbătorilor de Paşte (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediagax Foto)

"Ne pregătim pentru ca în preajma sărbătorilor Pascale Calea Victoriei să devină cale pietonală. Ea va fi un exemplu de curăţenie, un exemplu de civilizaţie, toate vitrinele trebuie amenajate, înfrumuseţate şi să arate aşa cum aadmirăm în Europa căile pietonale. De asemenea, vor fi agenţi comerciali care vor deschide terase pentru publicul care va dori să se plimbe pe Calea Victoriei şi vor fi amenajate scene pentru spectacole. Aceste evenimente vor avea loc doar la sfârşitul săptămânii, de vineri seara până duminică seara, pentru a nu perturba traficul rutier din timpul săptămânii", a declarat Primarul General al Capitalei.

Gabriela Firea a mai preciza că a discutat cu reprezentanţii companiei de iluminat stradal, iar pe Calea Victoriei vor fi montate ghirlande luminoase, similare cu cele montate în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a celebra astfel Paştele.

Primarul General al Bucureştiului a spus, însă, că o problemă importantă în acest moment o reprezintă spaţiile comerciale neamenajate, lăsate în paragină, motiv pentru care va implementa un regulament prin care să îi oblige pe proprietarii care nu le închiriază să le igienizeze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici