Gabriela Scutea şi Giorgiana Hosu, candidate pentru conducerea PG şi DIICOT, au primit aviz negativ de la CSM. Crin Bologa are undă verde pentru DNA

Procurorii Gabriela Scutea, candidat la şefia Parchetului General, şi Giorgiana Hosu, candidat la şefia DIICOT, au primit aviz negativ de la CSM. Crin Bologa, candidat la şefia DNA, este singurul care a a fost avizat pozitiv.

2897 afișări
Imaginea articolului Gabriela Scutea şi Giorgiana Hosu, candidate pentru conducerea PG şi DIICOT, au primit aviz negativ de la CSM. Crin Bologa are undă verde pentru DNA

Gabriela Scutea şi Giorgiana Hosu, candidate pentru conducerea PG şi DIICOT, au primit aviz negativ de la CSM. Bologa are undă verde pentru DNA

Gabriela Scutea, Crin Bologa şi Giorgina Elena Hosu au fost audiaţi într-o şedinţă a Secţiei pentru procurori a CSM. Avizele Consiliul sunt consultative.

CSM va transmite preşedintelui Klaus Iohannis avizul în cazul celor trei candidaţi, iar şeful statului va decide dacă îi va numi la conducerea Parchetului General, a DNA şi, respectiv, DIICOT.

Preşedintele României poate să-i numească în funcţie pe cei trei după ce primeşte avizele consultative de la CSM, chiar dacă acestea sunt negative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici