Găinuşă, despre accidentul lui Huidu: M-a sunat Dezbrăcatu'. Am crezut că e o glumă

Mihai Găinuşă a declarat, pentru MEDIAFAX, că a aflat despre accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu de la Dezbrăcatu şi a crezut iniţial că este vorba despre "una din glumele lui celebre, fără poantă".

11795 afișări
Imaginea articolului Găinuşă, despre accidentul lui Huidu: M-a sunat Dezbrăcatu'. Am crezut că e o glumă

Mihai Găinuşă (Imagine: Publimedia)

Întrebat când a aflat despre accidentul lui Şerban Huidu, Mihai Găinuşă a spus "M-a sunat cel ce-mi dă toate veştile rele posibile. Dezbrăcatu'. Iniţial, am crezut că e vorba de una din glumele lui celebre, fără poantă. Apoi l-am sunat pe Şerban".

Totodată, Mihai Găinuşă a mai spus că Şerban Huidu este binevenit să se implice în realizarea "Cronicii Cârcotaşilor".

"În momentul în care va decide că e cazul să se implice activ în realizarea şi organizarea emisiunii, e binevenit. Dar cred că, deocamdată, numai la emisiune nu se gândeşte", a mai spus Mihai Găinuşă.

În ceea ce priveşte planurile lui, Mihai Găinuşă a spus că va publica o carte, precizând că nu are afaceri, în afară de pensiunea din Cheia. "În rest, o să scot în curând un volum de povestiri, fără legătură cu România", a mai spus Găinuşă.

Şerban Huidu a anunţat, într-un mesaj postat pe blogul personal în 24 octombrie, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" trebuie să continue fără el în rolul de prezentator, precizând că nu va mai apărea în prim plan în cadrul programului, "din respect pentru victimele cumplitului accident" în care a fost implicat şi care s-a soldat cu decesul a trei persoane.

Miercuri seară, pe Prima TV a fost difuzată o ediţie specială a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", moderată de Mihai Găinuşă, în care s-a discutat despre viitorul acestui program.

Pe de altă parte, reprezentanţii Prima TV au declarat, pe 21 octombrie, pentru MEDIAFAX, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" se va relua pe 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză, însă nu se ştie în ce formulă.

Unele dintre variantele avute în vedere ar fi acelea în care Şerban Huidu ar fi înlocuit cu Codruţ Keghes, cel care îl interpretează pe Dezbrăcatu' la "Cronica Cârcotaşilor", sau cu Oana Ioniţă, cunoscută drept Bebeluşa Oana. Aceasta din urmă l-a mai înlocuit pe Şerban Huidu, în prima parte a acestui an, după ce Şerban Huidu a suferit un grav accident de schi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici