Galaţi: Două persoane reţinute în cazul uciderii unei femei cu 22 de lovituri de cuţit

Două persoane, un bărbat de 75 de ani şi o femeie de 45 de ani, au fost reţinute în cazul uciderii unei femei de 47 de ani cu 22 de lovituri de cuţit, la începutul lunii ianuarie, în localitatea gălăţeană Frumuşiţa, suspecţii urmând să fie prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

116 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Două persoane reţinute în cazul uciderii unei femei cu 22 de lovituri de cuţit

Galaţi: Două persoane reţinute în cazul uciderii unei femei cu 22 de lovituri de cuţit

Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 45 ani au fost reţinuţi pentru omor, în cazul uciderii prin înjunghiere a unei femei de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Frumuşiţa, la începutul lunii ianuarie.

”Procurorii Parchetului Tribunalului Galaţi fac cercetări pentru o cauză vizând o infracţiune de omor a carei victimă a fost o femeie din Frumuşiţa, de 47 de ani. În cauză s-a procedat la reţinerea a doi inculpaţi, respectiv Sântion Gherasim şi Bâgu Tanţa, pentru omor. Din primele cercetări a rezultat că era posibilă o stare de gelozie între inculpata Bâgu Tanţa şi victimă, iar în ceea ce priveşte mobilul care l-a determinat pe inculpatul Sântion Gherasim să aplice lovituri ce au dus la decesul victimei, nu l-am stabilit cu exactitate până la acest moment al cercetării”, a declarat Alfredo Simionescu, procuror la Parchetul Tribunalului Galaţi.

Potrivit sursei citate, niciunul dintre cei doi nu a recunoscut că a participat la faptă, însă fiecare l-a implicat pe celălalt.

”Au fost aplicate mai multe lovituri, cu mai multe obiecte, au fost adunate toate, au creat un şoc traumatic ce a determinat un şoc hemoragic care a dus la deces. S-a folosit un cuţit, un par din lemn şi o bucată de lemn pregătită pentru foc. Au fost aplicate 22 de lovituri de cuţit”, a mai spus procurorul.

Cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi, vineri, Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

În urmă cu două săptămâni, femeia de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Frumuşiţa, a fost găsită moartă în casa bărbatului de 75 de ani, după ce a fost loivită şi înjunghiată, procurorii criminalişti declanşând cercetări pentru descoperirea agresorului.

Localnicii au spus atunci că ar putea fi vorba despre o crimă comisă din gelozie sau pe fondul consumului de alcool. Oamenii mai spuneau că bătrânul era vizitat nu numai de femeia de 46 de ani, ci şi de o alta, de aproximativ aceeaşi vârstă, care obişnuia să vină la el acasă pentru a-l ajuta la diferite treburi gospodăreşti şi nu este exclus să fi apărut certuri între cei trei care să fi dus, în final, la acest omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici