Genică Boerică, acuzat că a lovit un pieton în scaun cu rotile şi a fugit de la locul accidentului - VIDEO

Omul de afaceri craiovean Genică Boerică este cercetat de poliţitii rutieri pentru părăsirea locului accidentului, după ce l-a lovit pe un tânăr aflat în scaun cu rotile pe trecerea de pietoni, în zona Dorobanţi din Capitală, fugind apoi de la locul incidentului.

1145 afișări
Imaginea articolului Genică Boerică, acuzat că a lovit un pieton în scaun cu rotile şi a fugit de la locul accidentului - VIDEO

Genică Boerică, acuzat că a lovit un pieton în scaun cu rotile şi a fugit de la locul accidentului (Imagine: Mihai Spiridonica/Arhiva Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc, joi, tânărul fiind lovit de autoturism pe trecerea de pietoni şi abandonat de şofer la locul faptei.

Şoferul a fost identificat vineri de poliţişti, dovedindu-se că este vorba despre omul de afaceri craiovean Genică Boerică (50 de ani), au precizat sursele citate.

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că un accident a avut loc în zona Dorobanţi, joi, în urma căruia un tânăr aflat în scaun cu rotile a fost accidentat pe trecerea de pietoni de către un şofer care a părăsit locul accidentului.

Aceasta a precizat că şoferul a fost identificat vineri, fiind citat să se prezinte la sediul Poliţiei. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a prezentat la Poliţie şi şi-a recunoscut fapt, el fiind cercetat în prezent pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici