Gigantul american Oracle a cumpărat Gloria Food, un start-up creat în România în 2013

Gigantul american Oracle a cumpărat Gloria Food, un start-up creat în România în 2013 dedicat unei nişe care a explodat în pandemie: comenzile de mâncare online de la restaurante.

738 afișări
Imaginea articolului Gigantul american Oracle a cumpărat Gloria Food, un start-up creat în România în 2013

Fotografie: Ilustraţia companiei

Gigantul american Oracle, una dintre cele mai mari companii de IT din lume, a finalizat în data de 25 iunie o tranzacţie prin intermediul căreia a achiziţionat start-up-ul local Gloria Food, fondat de antreprenorul german Oliver Auerbach şi românul Mihai Anghel, conform unui anunţ al firmei americane, citat de ZF.

„La 25 iunie 2021, Oracle a finalizat achiziţia GloriaFood. Achiziţia extinde platforma Oracle MICROS Simphony Cloud POS prin adăugarea unui sistem global de comenzi online şi soluţii de marketing pentru a permite restaurantelor de toate dimensiunile să devină digitale şi să deservească clienţii direct prin web, mobil şi aplicaţii”, conform Oracle.

Contactat de ZF, germanul Oliver Auerbach, fostul director tehnic al producătorului de soluţii antivirus Avira (companie fondată şi deţinută de tatăl său), nu a răspuns întrebărilor adresate în legătură cu acest subiect până la momentul publicării acestei informaţii.

Gloria Food a dezvoltat o soluţie care să le permită restaurantelor să primească online comenzi pentru mâncare şi va avea un număr semnificativ de clienţi inclusiv pe piaţa americană.

Acest segment a explodat în pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oracle,
gloria food,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici