Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă

Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, rămâne în continuare în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Constanţa a respins, vineri, contestaţia făcută de acesta la hotărârea de săptămâna trecută a Tribunalului Constanţa.

80 afișări
Imaginea articolului Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă

Ginerele lui Bercea Mondial rămâne în arest. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă (Imagine: Shutterstock)

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au decis vineri, să respingă atât contestaţia lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, cât şi cele ale Izaurei Anghel şi Grinică-Ion Anghel, fiica şi fiul cel mic ai lui Sandu Anghel, la decizia Tribunalului Constanţa din 26 iunie.

De asemenea, instanţa a mai respins şi contestaţia procurorilor DNA la aceeaşi hotărâre a Tribunalului.

Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă, astfel că Marius Constantin rămâne în arest preventiv, iar Izaura Anghel şi Grinică-Ion Anghel vor fi menţinuţi sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, respectiv localitatea de domiciliu.

Judecătorii Tribunalui Constanţa au hotărât, în 26 iunie, ca Izaura Anghel şi Grinică-Ion Anghel să rămână sub control judiciar, iar în cazul femeii, care până acum nu avea voie să părăsească localitatea, magistraţii au impus interdicţia de a nu părăsi ţara. În cazul lui Grinică, judecătorii au impus obligaţia de a nu depăşi limita teritorială a oraşului Drăgăneşti (Olt), fără încuviinţarea prealabilă a instanţei.

În cazul ginerelui lui Bercea Mondial, Marius Constantin, judecătorii au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive, pe care au menţinut-o, respingând ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar.

Cei trei membri ai familiei lui Bercea Mondial împreună cu soţia acestuia şi un alt fiu al lor au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie din Constanţa, fiind acuzaţi de şantajarea lui Mircea Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici