Gorj: Borsetă cu acte şi cu 3.000 de lei, găsită de un bărbat pe stradă şi restituită proprietarului

Un bărbat din Târgu Jiu a găsit pe stradă o borsetă în care se aflau documente, carduri bancare, dar şi peste 3.000 de lei şi a mers la Poliţie, borseta fiindu-i restituită celui care o pierduse.

704 afișări
Imaginea articolului Gorj: Borsetă cu acte şi cu 3.000 de lei, găsită de un bărbat pe stradă şi restituită proprietarului

Gorj: Borsetă cu acte şi cu 3.000 de lei, găsită de un bărbat pe stradă şi restituită proprietarului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ion Diaconu, în vârstă de 66 de ani, a găsit borseta pe stradă, la Târgu Jiu, şi a mers la Poliţie, unde a predat-o.

"Îl cunosc din vedere pe cel care a pierdut borseta. Eu lucrez ca şofer pe un microbuz, iar el este pe un autocar, dar nu am număr de telefon sau altceva. În plus, fetiţa lui a fost la grădiniţă în grupă la soţia mea, care este educatoare. Cu ajutorul poliţiştilor a fost găsit şi i s-a restituit ce este al lui. Nu sunt banii mei, nu sunt munciţi de mine şi nu am de ce să îi păstrez", a declarat bărbatul, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii l-au contactat pe proprietarul borsetei, Claudiu Mangu, acesta prezentându-se vineri la sediul Poliţiei Gorj pentru a-şi ridica lucrurile pierdute.

El a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu credea că va mai recupera vreodată borseta, pe care a crezut că o uitase într-un magazin.

"Este un om de bună-credinţă şi îi mulţumesc pentru că a găsit borseta cu carduri, cu bani şi alte documente personale şi pentru că mi le-a restituit. Mai ales acum, de sărbători, aş fi pierdut o grămadă de timp să refac toate actele pe care le pierdusem. Am fost la cumpărături şi credeam că pe acolo am lăsat borseta, dar am aflat de la dumnealui că pe stradă a găsit-o. Îi mulţumesc încă o dată şi îi doresc multe sărbători fericite de acum încolo", a spus Claudiu Mangu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, Romina Dochian, a declarat, la rândul său, că în ajunul Crăciunului poliţiştii au fost contactaţi de un alt bărbat care a găsit pe o stradă din Târgu Jiu o borsetă cu acte şi cu 1.300 de lei.

"Şi în acest caz poliţiştii au contactat persoana care pierduse banii, fiindu-i restituită integral suma de 1.300 de lei", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici