Grevă la CFR - Preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă: Chiar dacă este vorba doar de o zi de întârziere, acest lucru a fost cireaşa de pe tort

Preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă, Iulian Măntescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că impiegaţii de mişcare au refuzat să înceapă lucrul din cauză că marţi nu şi-au primit salariile şi, chiar dacă este vorba doar de o zi de întârziere, "acest lucru a fost cireaşa de pe tort".

833 afișări
Imaginea articolului Grevă la CFR - Preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă: Chiar dacă este vorba doar de o zi de întârziere, acest lucru a fost cireaşa de pe tort

Măntescu: Chiar dacă este vorba doar de o zi de întârziere, acest lucru a fost cireaşa de pe tort

Iulian Măntescu a spus că impiegaţii de mişcare ar fi trebuit să-şi primească salariile marţi, dar acest lucru nu s-a întâmplat, colegii de la CFR Marfă primind salariile integral, în timp ce angajaţii de la CFR Călători doar 50 la sută din cât li s-ar fi cuvenit.

"Chiar dacă e vorba doar de o zi de întârziere, acest lucru a fost cireaşa de pe tort. Sunt multe alte nemulţumiri şi amintesc doar de faptul că s-a tot vorbit de reîntregirea salariilor bugetarilor şi s-au recuperat sume, iar lucrătorilor CFR, deşi li s-au redus veniturile cu vreo 30 la sută, nu au primit nimic înapoi", a declarat Măntescu.

Liderul Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă a mai spus că este vorba despre un protest spontan şi că în prezent nu ştie în câte judeţe din ţară lucrătorii de la CFR Infrastructură au refuzat să înceapă programul de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici