Guvernul vrea ca persoanele juridice să poată plăti impozitele şi taxele prin ghiseul.ro

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene, derulează un proiect pentru ca şi persoanele juridice să poată plăti impozitele şi taxele prin ghiseul.ro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

243 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea ca persoanele juridice să poată plăti impozitele şi taxele prin ghiseul.ro

Guvernul vrea ca persoanele juridice să poată plăti impozitele şi taxele prin ghiseul.ro

Ministrul Comunicaţiilor, Delia Popescu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, la o întâlnire cu reprezentanţi ai primăriei, că ministerul pe care îl conduce este în discuţii cu Ministerul Fondurilor Europene şi speră să finalizeze un proiect privind plata online pentru persoanele juridice.

”Este un proiect al nostru pe care sperăm să-l finalizăm împreună cu colegii de la Ministerul Finanţelor, pentru că legislaţia pe zona de ghiseu.ro este făcută în parteneriat, între Ministerul Finanţelor Publice şi Ministerul Comunicaţiilor”, a spus Delia Popescu, fiind întrebată de reprezentantul Primăriei Alba Iulia dacă societăţile comerciale vor putea plăti taxele şi impozitele online.

Ministrul Comunicaţiilor a adăugat că speră ca acest proiect să se concretizeze în cel mai scurt timp.

”Sperăm să vă dăm această veste cât mai repede: da, şi persoanele juridice vor putea să plătească prin intermediul ghiseului.ro”, a spus ministrul.

Ministrul Comunicaţiilor a participat, vineri, la conferinţa de lansare a proiectului pilot ”Alba Iulia Smart City 2018”, iar la primărie i s-a prezentat o statistică a plăţilor efectuate prin ghiseul.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici