HOROSCOP 4 IANUARIE 2020: Zodiile de Pământ au parte de o zi de sâmbătă care le scoate din zona de confort

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020: Prima zi propriu-zisă de weekend se derulează sub auspiciile conjuncţiei Lunii cu Uranus retrograd în Taur. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) au parte de o zi de sâmbătă care le scoate din zona de confort.

3929 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 IANUARIE 2020: Zodiile de Pământ au parte de o zi de sâmbătă care le scoate din zona de confort

HOROSCOP 4 IANUARIE 2020: Zodiile care au parte de o zi de sâmbătă care le scoate din zona de confort

HOROSCOP 4 IANUARIE BERBEC

Cu toate că este weekend, sâmbăta aceasta ar putea apărea oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. Este vorba fie de de ore suplimentare la serviciu, care-ţi aduc un bonus sa o primă ori de activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri. Pe de altă parte, ai putea fi tentat(ă) să cheltuieşti mai mult decât de obicei, ceea ce accentuează riscul ca bugetul tău să nu resimtă aceste adaosuri.

HOROSCOP 4 IANUARIE TAUR

Sâmbăta aceasta te surprinde bine dispus(ă) şi plin(ă) de vitalitate, în forma perfectă pentru a răspunde afirmativ la toate activităţile derulate astăzi în plan social. În plus, dai dovadă de şarm şi carismă, semn că nu îţi va lipsi atenţia din partea celorlalţi, a prietenilor şi admiratorilor(oarelor) deopotrivă. În felul acesta, te poziţionezi pe o curbă ascendentă în plan social, ceea ce îţi va aduce destul de multă beneficii în viitorul apropiat. Ţine-o tot aşa.

HOROSCOP 4 IANUARIE GEMENI

Prima zi propriu-zisă de weekend nu este una în care eşti activ(ă) pe plan social. Mai degrabă, preferi să îţi acorzi timp ţie însuţi(ăţi), odihnindu-te sau citind. Ţine însă cont de faptul că rişti să cazi pe gânduri şi să te duci cu mintea la episoade nu prea plăcute din trecut sau cărora ajungi să le exagerezi dimensiunile. Nu este nimic în neregulă cu a reevalua trecutul, dar s-ar putea să-l deformezi într-o anumită măsură.

HOROSCOP 4 IANUARIE RAC

Centrul tău de interes de astăzi este viitor, mai exact proiectele şi planurile cu bătaie lungă. Astrele complotează ca, până la finele acestei zile, să ai parte de o victorie personală pe acest plan; poate fi vorba despre obţinerea unei finanţări, de cooptarea unui nou colaborator sau de orice altă realizare notabilă în acest sector. În plus, pare să îţi meargă bine şi în plan social, acolo unde ai parte de sfatul şi susţinerea prietenilor.

HOROSCOP 4 IANUARIE LEU

Se întrevede un weekend promiţător pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează sâmbăta aceasta. Nu numai că au un randament ridicat astăzi, dar pe lângă asta, se înţeleg de minune cu superiorii, ceea ce îi poziţionează cu un pas înainte în plan profesional. Acest lucru se datorează faptului că au mai multe şanse să le fie recunoscute eforturile la adevărata lor valoare. Astfel, nu durează mult până când primesc recompensele care li se cuvin pe drept.

HOROSCOP 4 IANUARIE FECIOARĂ

Eşti într-o formă de zile mari astăzi, mai ales la nivel mental, semn că oboseala acumulată peste săptămână nu ţi-a afectat prea tare starea de spirit. În cazul în care nu ai niciun plan pe sâmbăta aceasta, nu ţi-ar strica să pleci într-o mică drumeţie sau să schimbi peisajul într-un fel sau altul. Dacă eşti norocos(oasă), prinzi un city-break la un preţ avantajos. Sau poate ajungi pe la munte, într-o excursie sau poate la schi.

HOROSCOP 4 IANUARIE BALANŢĂ

Sâmbăta aceasta este o zi favorabilă celor care desfăşoară activităţi profesionale în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Pot apărea oportunităţi de suplimentare a resurselor comune şi/ sau de a face investiţii colective, dar trebuie să nu lăsaţi încăpăţânarea să intervină între voi. Altfel, problemele de comunicare v-ar putea răpi şansa de a profita de această şansă importantă. Este important să vă mobilizaţi în astfel de momente şi să ajungeţi la un consens.

HOROSCOP 4 IANUARIE SCORPION

Astăzi ar fi indicat să petreci mai mult timp în compania persoanei iubite. Dacă nu v-aţi făcut deja planuri, află că astrele favorizează cinele romantice, dar şi orice alt tip de activitate care vă aduce mai aproape. Cu toate că aţi petrecut destul de mult timp împreună de sărbători, centrul de interes erau mereu ceilalţi, semn că vă lipsesc totuşi momentele de calitate împreună. Nu ar fi rău ca astăzi să vă revanşaţi pentru asta.

HOROSCOP 4 IANUARIE SĂGETĂTOR

Cu toate că este weekend, te trezeşti sămbăta aceasta cu mânecile suflecate şi gata să te pui pe treabă. Aşadar, indiferent dacă mergi la muncă sau doar îţi faci de lucru prin gospodărie, cert este că vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Eşti determinat(ă) să nu laşi pe mâine ce poţi face astăzi, dar nu uita că sfârşitul de săptămână este despre relaxare. Fă-ţi timp pentru odihnă.

HOROSCOP 4 IANUARIE CAPRICORN

În cazul tău, sfârşitul acesta de săptămână este despre cei dragi, persoana iubită şi/ sau cei mici. Dacă nu există cineva special în viaţa ta, iar de copii nu se pune vorba însă, înseamnă că ai tot timpul din lume să te bucuri de preocupările tale. Ori să ieşi şi să testezi scena de dating. Acest weekend este despre tine şi ceea ce îţi creează satisfacţie, fie că este vorba de atenţie sau de hobby-uri.

HOROSCOP 4 IANUARIE VĂRSĂTOR

Sâmbăta aceasta ar fi cazul să petreci mai mult timp cu familia. Este drept că de sărbători aţi fost tot împreună, dar v-aţi concentrat mai mult asupra musafirilor decât unii pe ceilalţi. În felul acesta, momentele de calitate într-un cadru intim de familie au fost destul de scurte şi rare, semn că n-ar strica să recuperaţi timpul pierdut. Gândeşte-te ce nu aţi apucat să faceţi de Crăciun sau până la revelion şi fă un plan.

HOROSCOP 4 IANUARIE PEŞTI

Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi şi pare că programul tău de sâmbăta aceasta se învârte în jurul întâlnirilor cu rudele, prietenii şi chiar posibili colaboratori. Cum astrele îţi potenţează priza la oameni, cu siguranţă nu vei întâlni pauze conversaţionale sau teme de discuţie care riscă să conducă la tensiuni. Profită de sprijinul astrelor pentru a aborda subiecte de conversaţie pe care altfel ţi-ar fi greu să le ataci. Ajungi foarte uşor la o rezoluţie clară.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici