Hunedoara: Copaci rupţi şi acoperişuri smulse de vânt în urma unei furtuni

Două acoperişuri au fost smulse de vânt şi mai mulţi copaci au fost rupţi, unul dintre ei blocând traficul pe DN 7, în urma unei furtuni care a avut loc duminică după-amiază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2006 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Copaci rupţi şi acoperişuri smulse de vânt în urma unei furtuni

Hunedoara: Copaci rupţi şi acoperişuri smulse de vânt în urma unei furtuni (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

Vântul a produs pagube duminică după-amiază în judeţul Hunedoara, dislocând mai mulţi copaci şi smulgând două acoperişuri care au căzut peste două autovehicule.

”La Haţeg acoperişurile a două blocuri au fost smulse de vânt şi au căzut peste două maşini. Mai mulţi copaci şi un stâlp au fost rupţi de vânt, tot la Haţeg, iar la Mintia un copac a blocat DN 7, pompierii intervenind pentru tăierea acestuia”, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, Bogdan Dănăiaţă, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Potrivit sursei citate, în urma furtunii nicio persoană nu a fost rănită.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că traficul pe Drumul Naţional 7 a fost blocat timp de circa 15 minute, până copacul prăbuşit de vânt a fost luat de pe carosabil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici