IKEA organizează vineri, la Bucureşti, a doua ediţie a Forumului pe tema egalităţii de gen

Producătorul şi retailerul de mobilier IKEA organizează vineri, la Bucureşti, a doua ediţie a „Forumului pe tema egalităţii de gen”, în cadrul căruia se va discuta despre „Egalitatea de Şanse la loculde muncă”.

476 afișări
Imaginea articolului IKEA organizează vineri, la Bucureşti, a doua ediţie a Forumului pe tema egalităţii de gen

IKEA organizează vineri, la Bucureşti, a doua ediţie a Forumului pe tema egalităţii de gen

În cadrul evenimentului, IKEA va lansa o iniţiativă ce are ca rol reducerea diferenţelor de gen de la locul de muncă şi care reuneşte reprezentanţi la nivel de CEO din mai multe companii importante din România. Iniţiativa este lansată în parteneriat cu Carta Diversităţii din România, fiind sprijinită de Ambasada Suediei.

La eveniment unde vor fi prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor, ONG-uri şi companii, printre care Anneli Lindahl Kenny - Ambasadoarea Suediei în România, Stefan Vanoverbeke - CEO al IKEA Southeast Europe, Sari Brody – Global Equality, diversity and Inclusion Manager at Ingka Group, James Simmons – CEO Unilever South Central Europe

Stefan Vanoverbeke s-a alăturat IKEA în urmă cu 15 ani, începându-şi activitatea în management ca manager de vânzări al IKEA Belgium, urmat de aceeaşi funcţie în Italia, CEO al IKEA Polonia (2005-2009). Înainte de actuala poziţie, a fost CEO al IKEA France.

Sari Brody lucrează în spaţiul Diversity & Inclusion de peste 20 de ani, iar înainte de a se alătura organizaţiei globale a IKEA, în 2012, a fost managerul de talente al IKEA SUA. Din rolul său actual, ea oferă direcţii strategice şi o abordare sistematică a egalităţii, diversităţii şi incluziunii la IKEA, integrând subiectul în strategia generală de creştere a afacerilor.

James Simmons este directorul general al Unilever South Central Europe din 1 septembrie 2017, având 19 ani de experienţă în marketing şi vânzări în cadrul Unilever. Înainte de această poziţie, a condus operaţiunile Unilever din Caraibe, o regiune care găzduieşte 20 de pieţe. Între 2009 şi 2014, a fost Vicepreşedinte pentru departamentul de Customer Development din Marea Britanie.

INGKA Group deţine şi operează 423 de magazine în 52 de ţări (la 31 august 2018), magazinele IKEA oferind aproximativ 10.000 de produse de mobilier şi soluţii pentru acasă.

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, la data de 21 martie 2007. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group. În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din România a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni şi 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici