Îmbunătăţiri în Sănătate. UPU de la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost realibilitată cu 2,4 milioane de euro

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a fost inuagurată sâmbătă Unitatea de Primiri Urgenţe, care a fost reabilitată cu 2,4 milioane de euro.

220 afișări
Imaginea articolului Îmbunătăţiri în Sănătate. UPU de la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost realibilitată cu 2,4 milioane de euro

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii, Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului bistriţean a fost reabilitată, extinsă şi modernizată printr-o investiţie de aproximativ 2,4 milioane de euro.

Lucrările au constat în extinderea spaţiului, refacerea circuitelor medicale, dotarea cu 85 de echipamente specifice, refacerea circuitelor electrice şi sanitare.

Secţia are în prezent o suprafaţă de peste 1400 metri pătraţi.

„Noua unitate de primiri urgenţe face parte dintr-o gândire pe termen mediu în vederea asigurării asistenţei medicale de calitate pentru oamenii din acest judeţ. Aici este vorba despre oameni responsabili pentru comunitatea lor. Cred că acesta este mesajul care ar trebui să ne călăuzească în activitatea noastră, pentru că responsabilitatea pentru comunitate duce la proiecte de succes. Acest spital este un model. Să încercăm să replicăm modelul de la Bistriţa în toate oraşele din România”, a spus Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, prezent la inaugurare.

Proiectul a fost realizat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, dar şi din fonduri ale Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici