ÎMPUŞCĂTURI în Bucureşti: Trei persoane au fost transportate la spital. Patru dintre agresori au fost prinşi

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Sfântul Pantelimon, sâmbătă seară, după ce au fost împuşcate cu pistoale cu bile într-un conflict petrecut în cartierul bucureştean 23 August. Patru dintre agresori au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

1807 afișări
Imaginea articolului ÎMPUŞCĂTURI în Bucureşti: Trei persoane au fost transportate la spital. Patru dintre agresori au fost prinşi

ÎMPUŞCĂTURI în Bucureşti: Trei persoane au fost transportate la spital (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei 20.00 cu privire la un conflict produs într-o curte din sectorul 3.

Din primele cercetări a rezultat că agresorii, în număr de cinci, au mers la casa unei familii pentru a convinge o femeie să retragă o plângere depusă în urmă cu o săptămână la Secţia 23 de Poliţie.

"Plângerea fusese depusă, pentru loviri şi alte violenţe, împotriva mamei unuia dintre agresori, iar acesta şi alte patru persoane voiau ca reclamaţia să fie retrasă", au mai spus sursele citate.

Cei cinci au intrat în curtea familiei, unde, în urma neînţelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray paralizant.

Familia reclamantei ar fi ripostat, după care un alt agresor a scos un pistol cu bile şi a tras, rănind patru persoane din celalaltă tabără. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Pantelimon, unde sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol, au mai spus sursele citate.

În mai puţin de două ore, poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins patru persoane din grupul agresorilor. Al cincilea - şi el identificat - este căutat în prezent de oamenii legii.

Potrivit şefului Secţiei 23 de Poliţie, Adrian Angheluş, cei patru sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Angheluş a mai precizat, duminică dimineaţă, că agresorii, care au vârste între 23 şi 35 de ani, sunt angajaţi ai unei firme de pază (BGS - n.r.) şi au folosit un pistol cu bile deţinut legal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici