În Constanţa s-au găsit 3.400 de jucării nedeclarate într-un container sosit din China pentru o firmă din Ilfov

Poliţiştii au găsit, într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, 3.400 de figurine din pluş nedeclarate. Bunurile în valoare de aproximativ 43.000 de lei au fost confiscate.

330 afișări
Imaginea articolului În Constanţa s-au găsit 3.400 de jucării nedeclarate într-un container sosit din China pentru o firmă din Ilfov

În Constanţa s-au găsit 3.400 de jucării nedeclarate într-un container sosit din China pentru o firmă din Ilfov (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit IGPR, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au verificat, joi, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale din localitatea Braniştea, judeţul Ilfov.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit 3.400 de jucării reprezentând figurine din pluş şi 500 de metri liniari de linoleum, mărfuri în plus faţă de cele declarate.

Bunurile, în valoare de aproximativ 43.000 de lei, au fost confiscate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici