Incendiu într-un tren privat, la Timişoara. Pompierii militari au intervenit pentru stingerea focului | FOTO

În jurul orei 14:10, în staţia CF Timisoara N, la linia 3 R, s-a produs un incendiu la trenul privat AMX 540, care aparţine operatorului Regio Calatori, informează CFR Infrastructură.

424 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un tren privat, la Timişoara. Pompierii militari au intervenit pentru stingerea focului | FOTO

Incendiu într-un tren privat, în Timişoara. Pompierii militari au intervenit pentru stingerea focului

Trenul pleca în cursă la ora 14:12 pe relaţia Timişoara Nord - Lovrin.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari.

CFR Călători preccizează că nu este afectată circulaţia altor trenuri.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Timiş, incendiul, produs la un automotor, a fost lichidat.

Nu s-au înregistrat victime.

Toate persoanele din tren s-au autoevacuat, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici