Video Incendiu MAJOR în Ploieşti. Arde un depozit de mase plastice/ O autospecială de cercetare CBRN trimisă la faţa locului - FOTO, VIDEO

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un depozit de mase plastice din Ploieşti, pompierii intervenind cu şapte autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

1858 afișări

Potrivit ISU Prahova, incendiul a izbucnit la un depozit de mase plastice din Ploieşti, situat în curtea unei societăţi comerciale.

Flăcările se manifestă generalizat pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, arzând o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior.

ISU Prahova recomandă oamenilor din zonă să nu iasă din casă, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, iar dacă se află în zona incendiului, să plece de acolo.

În depozit nu erau angajaţi în momentul izbucnirii incendiului.

Pompierii intervin cu şapte autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Cauza izbucnirii incendiului va fi stabilită după lichidarea flăcărilor.

UPDATE 19.20 O autospecială de cercetare CBRN merge la incendiul izbucnit într-un depozit din Ploieşti

O autospecială de cercetare CBRN, destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie, se deplasează la incendiul izbucnit într-un depozit de mase plaastice din Ploieşti.

”La locul intervenţiei se deplasează echipajul CBRN din cadrul USISU Ciolpani”, a anunţat ISU Prahova.

Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie.

Pe de altă parte, pompierii au anunţat că incendiul a fost localizat, însă intervenţia este de durată.

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un depozit de mase plastice din Ploieşti, situat în curtea unei societăţi comerciale. Flăcările s-au manifestat generalizat pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, arzând o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior.

ISU Prahova a sfătuit oamenii care locuiesc în zonă să nu iasă din casă, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, iar dacă se află în zona incendiului, să plece de acolo.

În depozit nu erau angajaţi în momentul izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici