Video Incendiu puternic în gara din Caransebeş, izbucnit la trei vagoane şi extins la o clădire | VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, în gara din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, la trei vagoane dezafectate. Vagoanele au ars în întregime, iar flăcările s-au extins la o clădire din apropiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

421 afișări

Potrivit reprezentanţilor ISU Caraş-Severin, incendiul violent s-a manifestat la trei vagoane de tren dezafectate.

„Cele trei vagoane staţionau pe o linie secundară de cale ferată şi au fost distruse în totalitate. Incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la circa trei metri de vagoane. A ars şi acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, fără a fi afectate încăperile”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Sursa citată arată că imobilul afectat de incendiu era o anexă a CFR.

Traficul feroviar nu a fost afectat şi nu s-au înregistrat victime, mai arată ISU Caraş-Severin.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici