Incendiu puternic la subsolul unui bloc din Vaslui. Zece locatari au reuşit să se salveze singuri. VIDEO

  • Un incendiu a izbucnit la subsolul unui bloc din oraşul Vaslui, din cauza unui cablu electric neizolat
  • Scara a fost inundată cu fum dens şi gaze toxice
  • 10 oameni au ieşit singuri, iar 4 au fost evacuaţi
581 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la subsolul unui bloc din Vaslui. Zece locatari au reuşit să se salveze singuri. VIDEO

Incendiu puternic la subsolul unui bloc din Vaslui: 10 oameni au ieşit singuri, 4 au fost evacuaţi

Potrivit Isu Vaslui, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un subsolul unui bloc izbucnit din cauza unui cablu electric.

Casa scării a fost inundată cu fum dens şi gaze toxice.

Zece locatari au ieşit singuri, iar 4 au fost evacuaţi de pompierii militari.

„Accesul în subsolul blocului a fost extrem de dificil. S-a acţionat şi pentru evacuarea fumului şi gazelor toxice prin efectuarea unor deschideri în acoperişul blocului. A ars izolaţia unui cablu electric. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: scurtcircuit la un cablu electric neizolat corespunzător”, au spus pompierii.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici