Video Incendiu VIOLENT la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri din Vaslui. Nu sunt victime/ UPDATE: Incendiul, stins după aproape patru ore - FOTO

Pompierii din Vaslui au intervenit, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Focul a fost stins după aproape patru ore

1777 afișări

UPDATE 15:30 Incendiul care a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri a fost stins după aproximativ patru ore de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IGSU, incendiul din Vaslui a fost stins după ora 15.

Nu s-au înregistrat victime, întrucât în momentul izbucnirii flăcărilor nu începuse programul de lucru la depozitul de mase plastice, lacuri şi vopseluri.

Pentru că incendiul s-a manifestat violent, repezentanţii ISU Vaslui au fost ajutaţi şi de colegii lor pompieri din cadrul ISU Bacău şi ISU Iaşi.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompieri şi poliţişti.


Potrivit IGSU, pentru lichidarea incendiului de la Vaslui, care se manifesta cu degajari mari de fum, pompierii intervin cu 7 autospeciale de stingere şi o multifuncţională.

De asemenea, la locul intervenţiei se afla un echipaj de terapie intensiva mobilă şi unul al serviciului judeţean de ambulanţă.

Pentru eficientizarea intervenţie, vor fi trimise în sprijin două echipaje de stingere de la ISU Bacău şi ISU Iaşi.

Misiunea este în curs.

Reprezentanţii Prefecturii Vaslui au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu au fost persoane surprinse de incendiu, întrucât nu începuse programul de lucru.

Chiar dacă zona unde este depozitul nu este în apropierea locuinţelor, pompierii vasluieni recomandă ca oamenii să rămână în case până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a incendiului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu şi să părăsească zona de manifestare ori să identifice locuri sigure, aerisite.

SURSA VIDEO: Facebook, cont Liviu Vasilică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici