Incendiul de la Facultatea de Litere a distrus arhiva cu diplome şi acte de studii

Incendiul de la Facultatea de Litere a distrus arhiva care conţinea diplome şi acte de studii, pagubele fiind estimate la aproximativ 2.000 de lei, a anunţat, vineri, Universitatea din Bucureşti.

97 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Facultatea de Litere a distrus arhiva cu diplome şi acte de studii

Incendiul de la Facultatea de Litere a distrus arhiva cu diplome şi acte de studii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Arhiva afectată de incendiu conţinea diplome şi acte de studii. Aceasta nu constituie o pierdere semnificativă deoarece arhiva va fi recuperată. Universitatea din Bucureşti nu are motive să creadă că incendiul nu a fost cauzat de altceva decât de o defecţiune tehnică. Pagubele sunt estimate la 1.000-2.000 de lei", arată instituţia de învăţământ superior într-un comunicat de presă remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Activitatea normală a Facultăţii de Litere va fi reluată luni, a precizat sursa citată.

Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 12.00, la demisolul Facultăţii de Litere. Flăcările au cuprins documente din arhiva comună a Facultăţii de Litere şi a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine.

Incendiul de la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti a fost stins după aproximativ zece minute, cinci persoane fiind intoxicate uşor cu fum, două dintre acestea fiind duse la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici