INFOTRAFIC: Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale. Unde se circulă bară la bară

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de aglomeraţie, marţi seara, pe mai multe drumuri naţionale din ţară, dar şi pe A 1 Bucureşti – Piteşti, spre Capitală. Cel mai greu se înaintează pe DN 1, DN 1A, DN 2, DN 7, DN 65 şi pe Centura Bucureştiului, în zona Pantelimon.

342 afișări
Imaginea articolului INFOTRAFIC: Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale. Unde se circulă bară la bară

Aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale şi pe A 1: Turiştii se întorc acasă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Astfel, se circulă cu dificultate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală; pe DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea – Bucureşti şi pe DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat.

De asemenea, este aglomerat pe DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti; dar şi pe DN7, pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti.

Aglomerat este şi DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti şi pe A1 Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 15, până la intrarea în capitală.

De asemenea, pe Centura Bucureştiului se circulă greu în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari – Glina.

Poliţişti rutieri le recomandă şoferilor să manifeste responsabilitate şi disciplină în trafic, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia, să semnalizeze orice schimbare a direcţiei de mers, să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri, prezenţi pe drumurile publice pentru fluidizarea circulaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici