Ion Iliescu nu-şi va serba onomastica la birou din cauza frigului

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi va va sărbători, vineri, ziua onomastică în familie, acasă, el precizând într-o postare pe blogul personal că nu va putea merge la biroul său din strada Atena nr. 11, aşa cum făcea în anii precedenţi, din cauza lipsei unei surse de căldură.

77 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu nu-şi va serba onomastica la birou din cauza frigului

Ion Iliescu nu-şi va serba onomastica la birou din cauza frigului (Imagine: Andreea Balaurea/Arhiva Mediafax Foto)

Surse din anturajul fostului şef de stat au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Ion Iliescu va petrece acasă, în familie, onomastica din acest an şi că, într-adevăr, la biroul său din strada Atena nr. 11 există o problemă la centrala termică.

"Anul acesta, de Sfântul Ion, domnul preşedinte va fi acasă, în familie... Într-adevăr, la birou este o problemă cu centrala, dar aici este multă căldură umană", a precizat sursa citată.

Ion Iliescu le urează, joi, într-o postare pe blogul personal, "La mulţi ani!" celor două milioane de români care poartă numele Ion, Ioana şi derivate şi care îşi vor serba onomastica vineri şi mulţumeşte, cu anticipaţie, celor care l-au felicitat şi i-au transmis urări cu această ocazie.

"În acest an nu voi putea fi la birou - din lipsa sursei de căldură", mai arată fostul preşedinte în postarea menţionată, fără a da alte detalii.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, îşi serba o, în aniii precedenţi, onomastica, dar şi ziua de naştere, la birou său din strada Atena nr. 11, ocazie cu care sute de membrii PSD, simpatizanţi, prieteni şi cunoscuţi se prezentau personal pentru a-l felicita şi a-i înmâna diverse cadouri - trandafirii roşii şi cărţile fiind daruri predominante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici