Video "IRMA în Timişoara", "Apocalipsa" | IMAGINI needitate de pe reţelele de socializare cu reacţiile de uimire ale locuitorilor Timişoarei din timpul FURTUNII şi cu dezastrul lăsat în urmă

Patru persoane au fost ucise de furtună, două în Timişoara şi două în Buziaş. Una dintre victime, o femeie, a fost lovită de crengile unui copac la Zoo din Timişoara, iar un bărbat a murit după ce un panou publicitar căzut peste maşina în care se afla, transmite corespondentul MEDIAFAX. Încă două persoane au murit, în Buziaş, judeţul Timiş, în urma furtunii violente, bilanţul victimelor ridicându-se la patru morţi şi 12 răniţi, potrivit ISU Timiş. Reprezentanţii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă au fost convocaţi, duminică, la sediul Prefecturii Timiş, în urma furtunii puternice din cauza căreia doi oameni au murit la Timişoara, iar cel puţin cinci persoane au fost rănite.

27725 afișări

Două persoane au murit, iar cel puţin cinci au fost rănite, duminică, la Timişoara, în urma unei furtuni puternice, zeci de pompieri intervin la ora transmiterii acestei ştiri în tot judeţul Timiş, după ce acoperişuri şi copaci au fost smulşi de vânt.

Locuitorii Timişoarei au postat pe reţelele de socializare imagini cu dezastrul nemaiîntâlnit produs de vântul care a bătut cu 90 de km/h şi a distrus acoperişuri, a smuls panouri publicitare şi copaci din rădăcini. 

"Irma în Timişoara", au exclamat cei care au filmat cerul plin de nori negri care se adunau deasupra oraşului, alţii reacţionând cuprinşi de spaimă: "apocalipsa"!

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici