ISU Bucureşti: Placa de beton de la clădirea Crucii Roşii nu este în pericol iminent să cadă

Placa de beton de 1,5 tone de la clădirea Crucii Roşii, pentru care a fost solicitată miercuri intervenţia ISU, nu este în pericol iminent să cadă, însă trebuie pusă în siguranţă, zona fiind, în prezent, izolată, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Bucureşti.

192 afișări
Imaginea articolului ISU Bucureşti: Placa de beton de la clădirea Crucii Roşii nu este în pericol iminent să cadă

ISU Bucureşti: Placa de beton de la clădirea Crucii Roşii nu este în pericol iminent să cadă (Imagine: Octav Ganea-Mediafax Foto)

"Respectiva placă este uşor desprinsă, însă nu prezintă pericol iminent de cădere. Cu toate astea, este nevoie să fie pusă în siguranţă de către proprietarul clădirii", au spus reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Potrivit surselor citate, pentru intervenţia necesară la construcţie, trebuie solicitată o firmă specializată.

În prezent, zona este izolată, după ce la faţa locului au ajuns şi angajaţi ai Poliţiei Comunitare.

Reprezentanţii ISU a s-a deplasat, miercuri, la clădirea din Capitală în care îşi are sediul Crucea Roşie, aflată pe strada Biserica Amzei, după ce au fost anunţaţi că o placă de beton ar fi în pericol să se desprindă şi să se prăbuşească pe trotuar şi carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici