Video ISU Gorj a intervenit pe râul Jiu după ce o barcă de rafting s-a răsturnat. O persoană a decedat

  • ISU Gorj anunţă că un bărbat de 35 de ani a încetat din viaţă după ce trei bărci care făceau rafting pe râul Jiu s-au răsturnat.
  • O barcă care participa la o competiţie de rafting pe râul Jiu s-a răstrunat, iar ISU Gorj intervine.
  • În accident au fost implicate trei bărci în care se aflau 21 de persoane.
376 afișări

UPDATE: La faţa locului au fost alocate de urgenţă 1 autospecială de stingere, 2 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, în sprijinul echipejelor locale au fost dislocate o barcă de salvare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Hunedoara.

O altă persoană, o femeie 33 de ani, a fost transportată la spital în stare hipotermică şi alte 20 sunt în evaluare medicală.

Iniţial autorităţile au anunţat că o singură barcă s-a răsturnat şi opt persoane au căzut în apă. Operaţiunile continuă la ora transmiterii ştirii.

Una dintre bărci s-a răsturnat din cauza curenţilor foarte puternici. O persoană a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de către echipajele SMURD şi SAJ.

O altă victimă a fost transportată de către echipajul SAJ la spitalul din Petroşani, aflandu-se in stare de hipotermie, iar restul de 19 persoane sunt evaluate medical. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 13 km de Petroşani.

În barca răstrunată se aflau opt persoane.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple, două ambarcaţiuni si trei ambulante SAJ, a anunţat ISU Gorj.

Serviciul Salvamont local a anunţat că intervine pentru salvarea altor cinci persoane, aflate de celălalt versant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici