Italianul şi românca prinşi cu rubine la Zalău încercau să vândă pietrele preţioase pe stradă

Cetăţeanul italian şi femeia din Sălaj prinşi în flagrant la Zalău, în timp ce încercau să comercializeze peste 6.400 de rubine, ofereau spre vânzare pietrele pe o stradă din centrul oraşului, marfa fiind depozitată în cutii ţinute în autoturismul celor doi, oprit într-o parcare din zonă.

77 afișări
Imaginea articolului Italianul şi românca prinşi cu rubine la Zalău încercau să vândă pietrele preţioase pe stradă

Italianul şi românca prinşi cu rubine la Zalău încercau să vândă pietrele preţioase pe stradă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj, Maria Cristea, a declarat luni corespondentului MEDIAFAX că ancheta continuă în vederea stabilirii provenienţei rubinelor şi a implicării altor persoane în acest caz.

"Cetăţeanul italian şi femeia din localitatea Băbeni, din Sălaj, prinşi în flagrant în 1 octombrie, în timp ce încercau să vândă 6.411 rubine în Zalău făceau acest lucru în centrul oraşului, având pietrele preţiose depozitate în cutii, în autoturismul parcat într-o parcare publică din zonă. Pietrele nu erau montate în bijuterii. Cei doi încercau să vândă marfa pe bulevardul Mihai Viteazul, într- zonă intens circulată", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sălaj.

Peste 6.400 de rubine au fost confiscate de poliţişti de la un cetăţean italian şi de la o tânără din Zalău care încercau să vândă pietrele preţioase contra sumei de 35.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici