Jaf armat la o bancă din Călăraşi

Doi bărbaţi care aveau cagule pe faţă şi erau îmbrăcaţi în negru au pătruns, joi după-amiază, într-o unitate bancară din municipiul Călăraşi, iar după ce i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol au sustras o sumă de bani, fugind apoi cu o dubiţă care îi aştepta în faţa băncii.

88 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o bancă din Călăraşi

Jaf armat la o bancă din Călăraşi (Imagine:Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Reprezentanţii filialei Pireaus Bank din Călăraşi unde a avut loc jaful armat le-au declarat poliţiştilor că, la o primă evaluare, cei doi atacatori au furat 5.000 de euro şi 20.000 de lei, afirmă surse judiciare, citate de corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, o primă evaluare arată că din unitatea bancară aflată pe strada Bucureşti au dispărut 5.000 de euro şi 20.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, anchetatorii au stabilit semnalmentele celor doi autori ai jafului, fiind vorba despre doi bărbaţi cu înălţimea de 1,70 - 1,75 m, care erau îmbrăcaţi în haine de culoare închisă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi a precizat că atacatorii, care purtau cagule, aveau asupra lor un pistol şi un topor. După ce i-au ameninţat pe angajaţii băncii, fără a răni pe cineva, cei doi au furat banii găsiţi, apoi au plecat din unitate în fugă, printr-o ieşire laterală.

Sursa citată a mai precizat că unitatea bancară nu are pază, dar este prevăzută cu sistem de supraveghere video.

Pentru prinderea atacatorilor, la ieşirile din municipiul Călăraşi şi la punctul de trecere a frontierei către Bulgaria au fost instituite filtre, fiind alarmate efectivele de poliţie, dar şi Inspectoratul de Jandarmi şi cel al Poliţiei de Frontieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici