Jaf la o casă de pariuri din Piatra Neamţ

O persoană care avea faţa acoperită a jefuit, joi seară, o casă de pariuri din Piatra Neamţ, după ce a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit, apoi a reuşit să fugă cu suma de o mie de lei.

26 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de pariuri din Piatra Neamţ

Jaf la o casă de pariuri din Piatra Neamţ (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Apelul privind producerea jafului a fost primit de Poliţie la ora 20.10.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Cătălina Bădeanu, angajata casei de pariuri a anunţat că o persoană care avea faţa acoperită cel mai probabil cu un fular a intrat în unitate şi a ameninţat-o cu un cuţit, cerându-i banii.

Atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 1.000 de lei, fără a o răni pe femeie, a precizat sursa citată.

Conform anchetatorilor, angajata casei de pariuri ieşise pentru scurt timp din unitate, să meargă la o toaletă aflată în apropiere şi închisese uşa de acces. Când s-a întors, în timp ce încerca să intre în unitate, femeia a fost atacată, fiindu-i pus la gât cuţitul. Femeia a fost obligată apoi să deschisă seiful şi să-i dea atacatorului toţi banii.

Poliţia a instituit filtre în oraş pentru prinderea autorului jafului, fiind mobilizate efective sporite ale Poliţiei şi Jandarmeriei.

În urmă cu două săptămâni, doi tineri din Piatra Neamţ au jefuit o benzinărie din localitate, furând peste 1.400 de lei, o sticlă cu alcool, cinci pachete cu ţigări şi un pachet cu gumă de mestecat. Cei doi au fost prinşi de poliţişti după 25 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici