Judecătorul Horaţius Dumbravă a demisionat din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM)

Judecătorul Horaţius Dumbravă a demisionat luni din Consiliul Superior al Magistraturii, el precizând pentru MEDIAFAX că a recurs la acest gest "pentru că s-a înscris într-o procedură în sistemul judiciar".

3686 afișări
Imaginea articolului Judecătorul Horaţius Dumbravă a demisionat din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM)

Judecătorul Horaţius Dumbravă a demisionat din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) (Imagine Bogdan Stamatin / Mediafax Foto)

"M-am înscris într-o procedură în sistemul judiciar şi vineri a fost ultima zi de înscriere. Am considerat că este corect ca azi, în prima zi lucrătoare, să demisonez", a explicat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Horaţius Dumbravă, membru al CSM şi fost preşedinte al Consiliului.

De altfel, solicitarea de demisie a lui Horaţius Dumbravă va fi discutată în şedinţa plenului Consiliului de joi, 28 octombrie, pe ordinea de zi apărând "cererea domnului Nicolae Horaţius Dumbravă, judecător la Curtea de Apel Târgu Mureş, prin care solicită încetarea calităţii de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, prin demisie".

Judecătorul Horaţius Dumbravă a fost ales, pe 7 ianuarie 2011, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, cu 15 voturi "pentru" şi trei "împotrivă", un vot fiind nul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici