Video Judeţele Olt, Dolj şi Vâlcea sunt afectate de inundaţii. Zeci de gospodării şi drumuri sunt afectate

Mai multe echipaje de pompieri intervin, vineri seara, pentru a scoate apa din curţi şi subsoluri, dar şi de pe drumuri inundate în urma ploilor torenţiale care au căzut în ultimele ore în Olt, Dolj şi Vâlcea.

1331 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, în urma apei acumulate din precipitaţii, pompierii din Slatina şi Caracal acţionează, vineri seara, pentru asanarea apei.

„În municipiul Slatina se acţionează la două adrese, pe strada Grădişte, pentru evacuarea apei din curţi. Din cauza nivelului apei există pericolul ca şi locuinţele să fie afectate. În municipiul Caracal se acţionează pe străzile 1 Decembrie, Antonius Caracalla şi Dezrobirii, tot pentru evacuarea apei din trei curţi. Şi la aceste adrese există pericolul ca apa să se infiltreze în locuinţe”, a spus Băsăşteanu.

În urma precipitaţiilor, pompierii doljeni intervin pentru evacuarea apei din zona Pasajului Bariera Vâlcii, în zona stadion, Cârcea şi zona Electroputere parc.

Totodată, reprezentanţii ISU Dolj au fost chemaţi pentru a elibera carosabilul după ce a căzut un copac.

Şi în judeţul Vâlcea sunt inundaţii, iar pompierii intervin în comuna Măciuca, unde au fost afectate acostamentele a două drumuri, respectiv DJ 643 - satul Oveselu (zona fostei brutării) şi DC 72 din satul Bocşa. Aici, pompierii intervin cu trei utilaje, iar circulaţia nu este blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici