KLM: Pasagerilor români care călătoresc în Olanda nu li se impune intrarea în izolare la domiciliu

  • Cetăţenii străini sau olandezi care sosesc în Olanda din România nu au obligativitatea fermă a intra în izolare, au transmis vineri oficialii companiei aeriene KLM Royal Dutch Airlines.
  • Reacţia vine în contextul informaţiilor apărute recent în spaţiul public, conform cărora persoanelor care sosesc în Olanda din România li se impune izolarea timp de 14 zile.
353 afișări
Imaginea articolului KLM: Pasagerilor români care călătoresc în Olanda nu li se impune intrarea în izolare la domiciliu

Cetăţenii străini sau olandezi care sosesc în Olanda din România nu au obligativitatea fermă a intra în izolare, au transmis vineri oficialii companiei aeriene KLM Royal Dutch Airlines.

Reacţia vine în contextul informaţiilor apărute recent în spaţiul public, conform cărora persoanelor care sosesc în Olanda din România li se impune izolarea timp de 14 zile.

“Conform declaraţiilor autorităţilor olandeze, având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19 confirmate din România, persoanelor care întră în Regatul Ţărilor de Jos şi au ca punct de plecare România (terestru sau aerian), li se recomandă şi nu li se impune intrarea în izolare”, spun reprezentanţii KLM.

Începând din 8 iulie, KLM operează un zbor zilnic ce conectează aeroportul internaţional Henri Coandă - Bucureşti de aeroportul internaţional Schiphol - Amsterdam.

Pasagerii cu zboruri în conexiune şi care tranzitează aeroportul Amsterdam Schiphol nu sunt afectaţi de aceste măsuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici