Video Laborator de preparare a canabisului găsit în locuinţa din Capitală a liderului unei grupări - VIDEO

Liderul unei grupări de trafic de droguri a fost prins de poliţiştii bucureşteni, în locuinţa în care stătea acesta în Capitală fiind găsite aproximativ 4,5 kilograme de masă vegetală uscată şi verde din plante de canabis şi un laborator de preparare a drogurilor.

851 afișări

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în Focşani, judeţul Vrancea, considerat a fi liderul unei reţele infracţionale specializate în trafic de droguri de risc, a fost prins în 18 august de în timp ce vindea unei persoane aproximativ două grame de canabis cu suma de 100 de lei, se arată într-un comunicat de sâmbătă al Poliţiei Române.

Ulterior, în baza autorizaţiei obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au percheziţionat reşedinţa acestuia din Capitală, unde au descoperit un laborator funcţional în care producea şi prepara canabisul. Aproximativ 4,5 kilograme de masă vegetală uscată şi verde din plante de canabis, patru telefoane mobile şi patru cartele SIM au fost ridicate de la locuiţa acestuia pentru cercetări.

Bărbatul a fost audiat la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Centrală, iar pe numele lui procurorii au emis ordonanţă de reţinere, fiind acuzat de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, oferire şi punere în vânzare a drogurilor de risc.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - Structura Centrală au început investigaţiile în acest caz în urmă cu aproximativ două luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici