Lia Olguţa Vasilescu a distribuit un clip în care protestatari din Venezuela sunt alungaţi cu tunuri de apă

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit pe Facebook un clip în care forţele de ordine din Venezuela alungă protestatari folosindu-se de tunuri de apă.

8577 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu a distribuit un clip în care protestatari din Venezuela sunt alungaţi cu tunuri de apă

Lia Olguţa Vasilescu a distribuit un clip în care protestatari din Venezuela sunt alungaţi cu tunuri de apă

Videoclipul distribuit de ministrul Muncii arată unii manifestanţi din Venezuela care aruncă cu pietre în forţele de ordine. Ulterior, aceştia sunt doborâţi de către forţele de ordine cu tunuri cu apă sub presiune mare.

Câţiva internauţi au comentat la postarea distribuită de Lia Olguţa Vasilescu, precizând că aşa ar trebui să procedeze şi jandarmii din ţara noastră cu protestatarii.

Postarea minsitrului Muncii vine în contextul protestelor din Piaţa Victoriei şi din ţară, din ultimele zile.

Postarea share-uită de Olguţa Vasilescu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici