Licu, despre problemele de imagine din PÎCCJ şi IGPR: Orice pădure are uscăturile ei

Adjunctul procurorului general, Bogdan Licu, a afirmat, vineri, la prezentarea bilanţului pe anul 2017 al IGPR, că „orice pădure are uscăturile ei”, referindu-se la problemele de imagine cu care s-au confruntat Parchetul General şi Poliţiei Române.

234 afișări
Imaginea articolului Licu, despre problemele de imagine din PÎCCJ şi IGPR: Orice pădure are uscăturile ei

Licu, despre problemele de imagine din PÎCCJ şi IGPR: Orice pădure are uscăturile ei

„Am avut şi noi în Ministerul Public şi dumneavoastră, în Poliţia Română, probleme de imagine. Există un proverb românesc, că orice pădure are uscături. Fac apel la opinia publică şi la mass-media să nu generalizaţi. Atunci când sunt probeleme – şi sunt probleme – să le discutăm. Nu merită colegii care îşi fac datoria, care sunt serioşi, care îşi neglijează familiile, sănătatea, să fie blamaţi pentru cazuri izolate”, a declarat Bogdan Licu.

„Poliţia Română este un organism foarte bun, dar greu de condus, greu de gestionat, greu de administrat şi de o importanţă esenţială pentru funcţionarea statului. Activităţile desfăşurate anul trecut au avut rezultate bune şi foarte bune. Multe dintre activităţile dumneavoastră se reflectă şi în rezultatele Ministerului Public. Trebuie să conştientizăm atât lucrurile bune pe care le-am făcut împreună, cât şi lucrurile mai puţin bune”, a completat adjunctul procurorului general.

Bogdan Licu a reamintit despre deficitul de personal cu care se confruntă Poliţia Română, lucru care „şi-a pus amprenta asupra activităţii şi cantităţii actelor de urmărire penală”, menţionând că printr-o colaborare bună între Ministerul Afacerilor Interne şi Parchetul General, aceste probleme vor fi depăşite în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici