Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, citat la Parchetul ICCJ

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în legătură cu plângerea făcută de social-democraţi la adresa preşedintelui Camerei Deputaţilor privind fraudarea votului pe Legea pensiilor.

147 afișări
Imaginea articolului Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, citat la Parchetul ICCJ

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, citat la Parchetul ICCJ (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, la ieşirea din sediul Parchetului ICCJ, că a susţinut în faţa procurorilor argumentele din sesizarea depusă de PSD+PC împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu.

Mircea Duşa a stat la Parchetul instanţei supreme aproximativ 30 de minute, la ieşire spunând că a fost citat în calitate de lider al grupului PSD+PC care a depus sesizarea la Parchetul instanţei supreme.

El a precizat că procurorul va cere, probabil, şi alte probe şi va mai cita alţi parlamentari.

PSD anunţa, în 21 septembrie, că a depus la Parchetul ICCJ o plângere penală în cazul preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii publice.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, spunea atunci că social-democraţii consideră că Anastase şi Voinescu trebuie să plătească în justiţie pentru ceea ce au făcut la dezbaterea Legii pensiilor, încercând să o treacă "furând votul".

PSD a anunţat, în 21 septembrie, că a depus la Parchetul ICCJ o plângere penală împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii publice.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a spus atunci că social-democraţii consideră că Anastase şi Voinescu trebuie să plătească în justiţie pentru ceea ce au făcut la dezbaterea legii pensiilor, încercând să o treacă "furând votul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici