Locuri libere pentru Revelion, pe Valea Prahovei

Hotelurile şi pensiunile din staţiunile de pe Valea Prahovei mai au încă locuri libere pentru Revelion, cu mai puţin de zece zile înaintea nopţii dintre ani, aceasta fiind o premieră, în condiţiile în care de mulţi ani locurile pentru Revelion se rezervau cu mai multe luni înainte.

210 afișări
Imaginea articolului Locuri libere pentru Revelion, pe Valea Prahovei

Locuri libere pentru Revelion, pe Valea Prahovei (Imagine: Florin Crişan/Mediafax Foto)

Conform reprezentanţilor Centrului de Informare Turistică de la Sinaia, din totalul de 10.000 de locuri de cazare omologate în această staţiune mai sunt libere aproximativ cinci la sută.

Aceasta este o premieră pentru hotelierii din Sinaia, obişnuiţi ca în ultimii ani să încaseze cu multe luni înainte avansul pentru pachetul turistic de Revelion.

Dacă în ultimii ani toate locurile de cazare din Sinaia erau ocupate încă din luna septembrie, cel târziu octombrie şi dacă unii turişti preferau să plătească avansul pentru Revelion încă de la începutul anului, în 2009 situaţia este cu totul alta.

Chiar dacă preţurile de anul acesta sunt şi cu 30 - 45 la sută mai mici decât cele practicate anul trecut, turiştii care vor să-şi petreacă revelionul la munte nu mai sunt atât de mulţi.

La Sinaia, mai sunt de vânzare pachete turistice care includ patru nopţi de cazare, mic dejun, cină festivă pe 31 decembrie şi 1 ianuarie, program artistic, piscină, parcare şi taxe locale la preţul de 1.499 de persoană.

Cele mai căutate la Sinaia au fost vilele, care sunt ocupate în totalitate şi care sunt şi cele mai ieftine.

La Buşteni, anul acesta turiştii au preferat pentru Revelion pensiunile. În această staţiune toate locurile de cazare în pensiuni au fost deja rezervate pentru revelion, în hoteluri gradul de ocupare fiind de aproximativ 80 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici