Lovit cu maşina în curtea bisericii: Un bătrân a ajuns la spital/ La volan era o femeie de 83 de ani

Un bărbat de 82 de ani a fost rănit şi transportat, marţi, la spital, după ce a fost lovit cu maşina, în curtea unei biserici din Ploieşti, de o femeie în vârstă de 83 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5238 afișări
Imaginea articolului Lovit cu maşina în curtea bisericii: Un bătrân a ajuns la spital/ La volan era o femeie de 83 de ani

Lovită cu maşina în curte bisericii: Un bătrân a ajuns la spital/ La volan era o femeie de 83 de ani

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat că accidentul a avut loc în Ploieşti, în curtea Bisericii Sf. Vasile.

„Din primele verificări, se pare că o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure şi ar fi lovit un bărbat de 82 de ani”, arată sursa citată.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, însă nu ar fi suferit răni grave.

Taguri:
accident,
biserică,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici