Maci crescuţi pe lotul I al Autostrăzii Sebeş-Turda, în zona Lancrăm - FOTO

Pe locul I al Autostrăzii Sebeş-Turda, care se întinde de la Sebeş până la Pârâul Iovului, în zona localităţii Lancrăm, au răsărit şi înflorit macii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4402 afișări
Imaginea articolului Maci crescuţi pe lotul I al Autostrăzii Sebeş-Turda, în zona Lancrăm - FOTO

Maci crescuţi pe lotul I al Autostrăzii Sebeş-Turda, în zona Lancrăm - FOTO

Lotul 1 al Autostrăzii Sebeş – Turda este cel mai în urmă cu lucrările, care, conform contractului încheiat între CNADNR SA şi Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL în data de 2 decembrie 2014, ar trebui finalizate în data de octombrie a.c.

La aproape doi ani de la semnarea contractului de execuţie nu se vede nici urmă de autostradă, dar, în schimb, pe terenul unde ar urma să se construiască, în zona Lancrăm, au răsărit şi înflorit macii.

Mai mulţi localnici din Lancrăm declară că situaţia este revoltătoare, pentru că la ei se circulă, de multe ori, bară la bară.

Conform datelor furnizate de CNADNR SA, stadiul fizic în luna aprilie pentru lotul I al Autostrăzii Sebeş-Turda, care are un cost de execuţie de 541.739.137 lei fără TVA, era de 12,27 la sută.

Autostrada Sebeş-Turda este împărţită în patru loturi. Primul lot întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Ministrul Transportului, Dan Costescu, declara, în februarie, că peste 75 de kilometri de autostradă vor fi daţi în folosinţă până la sfârşitul acestui an, între aceştia numărându-se şi sectoarele 3 şi 4 ale Autostrăzii Sebeş-Turda.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici