Magazinul Unirea va fi conectat în cinci luni cu staţia de metrou Unirii printr-un pasaj

Lucrările la pasajul pietonal care va face legăura între staţia de metrou Piaţa Unirii 2 şi magazinul Unirea Shopping Center din Bucureşti au început miercuri şi vor fi finalizate în cinci luni, a anunţat Metrorex.

432 afișări
Imaginea articolului Magazinul Unirea va fi conectat în cinci luni cu staţia de metrou Unirii printr-un pasaj

Magazinul Unirea va fi conectat în cinci luni cu staţia de metrou Unirii printr-un pasaj (Imagine: Silviu Matei/Publimedia)

"Începând cu data de 21.01.2015, se va închide parţial accesul în metrou la staţia Piaţa Unirii 2, scara fixă spre magazinul Unirea Shopping Center, în vederea executării lucrărilor la pasajul pietonal între staţia de metrou Piaţa Unirii 2 şi magazinul Unirea Shopping Center. Durata estimată a lucrărilor este de 5 luni", se arată într-un comunicat al Metrorex.

Până la finalizarea lucrărilor, Metrorex recomandă utilizarea scărilor rulante sau celelalte căi de acces în Piaţa Unirii 2.

Planurile privind conectarea magazinului Unirea la staţia de metrou au fost anunţate de către reprezentanţii centrului comercial încă din 2012, idee reiterată anul trecut, când aceştia declarau că au în plan totodată extinderea zonei de distracţie şi atragerea unor branduri precum MAC, Tchibo, dar şi a altor mărci din grupul Inditex. Pentru realizarea acestor obiective, compania avea în vedere şi achiziţia de terenuri suplimentare.

În Bucureşti, şi centrul comercial Sun Plaza din zona Berceni este conectat printr-un pasaj la o staţie de metrou.

Magazinul Unirea Shopping Center este controlat indirect de familia Adamescu, prin The Nova Group Investments România, care deţine, potrivit datelor de la sfârşitul lunii iunie, un pachet reprezentând 74,16% din acţiunile societăţii. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici