Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la METROU, vrea CONFRUNTARE cu prima victimă care a reuşit să fugă/ Acocat: Agresoarea, huiduită de ceilalţi deţinuţi

Femeia arestată preventiv după ce ar fi ucis o tânără, aruncând-o în faţa metroului, le-a cerut, marţi, judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti să fie pusă în libertate, solicitând o confruntare cu prima victimă, o tânără care a reuşit să opună rezistenţă când a fost împinsă, spun surse judiciare. UPDATE: Magdalena Şerban, femeia acuzată de omor şi tentativă de omor, după ce a împins două tinere în faţa metroului, rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Bucureşti.

5484 afișări
Imaginea articolului Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la METROU, vrea CONFRUNTARE cu prima victimă care a reuşit să fugă/ Acocat: Agresoarea, huiduită de ceilalţi deţinuţi

Potrivit surselor citate, Magdalena Şerban nu şi-ar fi recunoscut faptele în faţa judecătorilor, la şedinţa de marţi, spunându-le acestora că nu a intenţionat să le împingă pe fete în faţa metroului.

Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata Şerban Magdalena împotriva încheierii de Şedinţă din 13.12.2017 data de Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală, a decis Curtea de Apel Bucureşti.

În ceea ce o priveşte pe prima victimă, fata de 20 de ani care a fost împinsă la staţia Costin Georgian, dar care a reuşit să fugă, Magdalena Şerban a spus că doar a avut o discuţie cu aceasta, solicitând în faţa instanţei o confruntare cu tânăra, au precizat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte a doua victimă, cea care şi-a pierdut viaţa, femeia a spus că a vrut doar să o îmbrâncească, că nu a văzut metroul venind şi nici când a căzut.

Sursele citate precizează că femeia a fost incoerentă pe parcursul dezbaterilor.

Magdalena Şerban le-a cerut magistraţilor să fie plasată în arest la domiciliu sau sub control judiciar, precizând că deţine o proprietate, împreună cu mama sa, în Craiova. O altă cerere se referă la schimbarea încadrării juridice din omor, în tentativă de omor. În timp ce îşi motiva cererea, celelalte persoane din boxa arestaţilor strigau: „Criminala!”, au menţionat surse judiciare.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, săptămâna trecută, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului. Atacul a avut loc marţi, în jurul orei 19.45. După ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Anterior, în aceeaşi zi, în jurul ore 15.35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, femeia a împins o altă tânără spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie, fata reuşind să opună rezistenţă şi să fugă.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma căreia se va stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

Avocat: Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, huiduită de ceilalţi deţinuţi

Avocatul Magdalenei Şerban, femeia acuzată de omor şi tentativă de omor, după ce a împins două tinere în faţa metroului, una reuşind să fugă, cealaltă fiind lovită mortal de tren, a declarat că în sala de judecată a fost huiduită de ceilalţi deţinuţi, aceasta neavând nicio reacţie.

"Pot spune că, din punctul meu de vedere, e clar că această persoană are nevoie de expertizare şi tratament medical. Da, au huiduit-o ceilalţi deţinuţi, din păcate. Nu a reacţionat în niciun fel. Vrea la domiciliul în Craiova. A declarat că e în greva foamei de 32 de zile. Mi s-a părut o persoana care ori e lucidă până la capăt, ori nu ştie pe ce lume trăieşte. Nu recunoaşte fapta. Ea spune că a fost o altercaţie între două femei la metrou. Ceilalţi deţinuţi au numit-o cum este stigmatizata de tot poporul român: criminală", a declarat apărătorul din oficiu al Magdalenei Şerban.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Magdalena Şerban este internată, singură, într-o camera la Spitalul Penitenciar Jilava.

Magdalena Şerban, femeia acuzată de crima de la metrou, rămâne în arest

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici