MAI: Evenimentele publice din noaptea de Anul Nou, fără incidente majore. S-au dat doar patru amenzi

Cele peste 200 de evenimente publice organizate de Revelion s-au desfăşurat fără incidente majore, fiind aplicate doar patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de 800 de lei, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

89 afișări
Imaginea articolului MAI: Evenimentele publice din noaptea de Anul Nou, fără incidente majore. S-au dat doar patru amenzi

MAI: Evenimentele publice din noaptea de Anul Nou, fără incidente majore. S-au dat doar patru amenzi (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Oficiali ai MAI au precizat, pentru MEDIAFAX, că sancţiunile date au fost legate, în principal, de tulburarea ordinii publice.

La evenimentele publicate organizate de Revelion în toată ţara au participat aproximativ 345.00 de persoane, a mai spus Dajbog.

"Din dispoziţia viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, în noaptea de Revelion, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au fost suplimentate, astfel încât toţi cetăţenii să poată petrece în siguranţă în noaptea dintre ani", a adăugat purtătorul de cuvânt al MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici