Mai marii Episcopiei Huşilor, acuzaţi de abuz în serviciu. Câţiva preoţi reclamă că li s-au tăiat nejustificat salariile- VIDEO

Câţiva preoţi au reclamat că lună de lună le-au fost oprite nejustificat sume importante din salariu. Iar asta, spun slujitorii Domnului, ar fi o practică.

262 afișări
Imaginea articolului Mai marii Episcopiei Huşilor, acuzaţi de abuz în serviciu. Câţiva preoţi reclamă că li s-au tăiat nejustificat salariile- VIDEO

Mai marii Episcopiei Huşilor, acuzaţi de abuz în serviciu. Câţiva preoţi reclamă că li s-au tăiat nejustificat salariile

Deşi se feresc să facă declaraţii oficiale, cei acuzaţi spun că nimic nu este adevărat şi-i ameninţă cu pedepse aspre pe cei care au îndrăznit să ridice glasul împotriva lor. Ancheta a fost preluată de serviciul de investigare a fraudelor Vaslui.

Cei trei preoţi susţin că fără să le explice motivele contabilii episcopiei Huşilor le-au oprit la fiecare salariu între 300 şi 700 de lei. Revoltaţi că situaţia durează de luni bune, slujitorii Domnului au făcut plângere la poliţie.

Preoţii precizează că: "nu doar nouă ni s-a făcut această nedreptate, ci tuturor preoţilor din Vaslui. Noi suntem cei care am avut curaj să spunem, pentru că nouă ni se interzice orice drept de a ne exprima liber."

Slujitorii Domnului susţin şi că au fost forţaţi de episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, să cumpere cantităţi mari de lumânări numai cu plata în avans. O singură biserică ar fi cumpărat în valoare de cel puţin 5000 de lei. Mai există acuzaţii grave venite de la oamenii de rând.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACUZAŢIILE PREOŢILOR PE STIRILEPROTV.RO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici